top of page
c o j.jpg

Länkar

Här har jag samlat lite matnyttiga länkar till olika organisationer, föreningar, företag och privatpersoner som alla på olika sätt arbetar för våra hundars välmående och sprider kunskap!

skk.jpg

Svenska Kennelklubben

Svenska Kennelklubben, SKK, är hundägarnas riksorganisation och företräder alla hundar och hundägare i Sverige. De sprider information, utbildar och väcker debatt – och visar på den stora glädjen och nyttan med hund!

kelpiegallery.png

Kelpiegallery

Kelpiegallery är en sida som presenterar foton på hundrasen Australian Kelpie, där alla bilder är tagna av samma fotograf. Syftet är att visa mångfalden hos rasen med samma typ av upplägg och information om varje hund.

sagik.jpg

Svenska Agilityklubben

Är eller vill du bli aktiv inom agility? Tränar, tävlar, dömer, arrangerar eller lär du ut agility? Då är detta klubben för dig. Svenska Agilityklubben ansvarar för agilitysporten i Sverige och är en verksamhetsklubb under SKK.

happydog.jpg

Happy Dog

Våra hundar äter foder från Happy Dog.

Happy Dog använder endast naturliga ingredienser från närliggande gårdar där djuren levt ett gott liv. De investerar också mycket i klimatarbeten samt utbildningsprojekt världen över.

ekohund.jpg

Ekohund

AMNIS HUNDHUS webbutik!
Vi har valt att satsa lite extra på miljövänliga, klimatsmarta och ekologiska produkter för hundar, då vi värnar som så väl djur och natur som människors arbetsförhållanden.

sbk.gif

Svenska Brukshundklubben

Svenska Brukshundklubben, SBK, är en specialklubb under SKK som bl.a. har avelsansvar för ett tjugotal hundraser, (som t.ex. Australian Kelpie). 
Här får du även tillgång till ett bra och brett utbud av hundkurser och tävlingar.

rasstandard.jpg

Meringa's Online Kelpie Database

Maria Dahlberg, ägare av Kennel Meringa's, har tagit fram en online-databas över hela världens kelpies! Här får du en ordentlig översikt (med bilder från Kelpiegallery) över hundarnas stamtavlor, syskon och avkommor.

svak.png

Svenska Vallhundsklubben

Klubbens ändamål är bland annat att bevara och vidareutveckla vallhundarnas bruksegenskaper till gagn för ägare av får och nötkreatur eller liknande. All verksamhet sker med fokus på god djurhantering. 

nutrolin.png

Nutrolin

Våra hundar får dagliga kosttillskott från finskproducerade Nutrolin. Dessa tillskott stärker bl.a. hud och päls, ger valpen och tiken rätt förutsättningar för sin utveckling samt ger skydd åt leder, hjärta etc. hos den äldre hunden. 

svekk.png

Svenska Kelpieklubben

Föreningen som har avelsansvar för Australian Kelpie. Klubbens uppgift är att väcka intresse för och främja avel av mentalt och exteriört sunda hundar av rasen samt bevara och utveckla rasens arbetande egenskaper. 

skk svartvit.jpg

SKK Hunddata

Hunddata ger tillgång till SKKs databas. Här hittar du bl.a. samtliga registrerade hundar hos SKK sedan 1975 och kan enkelt se stamtavlor, kontrollera hälsostatistik (mental och fysisk) samt se tävlingsresultat och meriter i flera led.

kroppsvallarna.jpg

Svenska Kroppsvallarklubben

Klubbens mål är att öka intresset för att utveckla vallanlagen hos de kroppsvallande hundraserna (både bland uppfödare och hundägare) samt bidra till en livaktig vallverksamhet för dessa raser, runtom i landet.

amnis.jpg

AMNIS HUNDHUS

Min arbetsplats i Sundsvall. Vi erbjuder bl.a. hunddagis, lyx-pensionat, salong, butik, kurser, träningshall, yrkesutbildningar inom hund samt hundfitness & rehab. Självklart arbetar vi alltid med schyssta, reko metoder!

bottom of page